MONITORIZARE
PRESĂ ŞI RADIO TV

MONITORIZARE PRESĂ

Monitorizăm cele mai importante publicații naționale și locale din România. Lista titlurilor monitorizate poate fi ajustată în funcţie de nevoile tale.

Monitorizăm peste 500 de publicaţii naţionale şi locale. Garantăm cea mai înaltă calitate a rapoartelor de presă. Calitatea superioară a monitorizării noastre se datorează combinării eficiente a procesului automat de monitorizare cu analizele realizate de specialiștii noștri. Rezultatele monitorizării sunt disponibile în platformă pe măsură ce sunt identificate. Cu mediaTRUST, nu vei rata nicio informație despre brandul tău – Vezi părerile clienților despre noi!

Rapiditate
Rezultatele monitorizării presei scrise sunt disponibile în platforma mediaTRUST începând cu ora 5.30 am.
Indicatori numerici
Toate rezultatele monitorizării din presa scrisă conțin următorii indicatori: AVE, cititori, tiraj, suprafață, durată.
Evaluarea automată a favorabilității apariției
Impactul apariției brandului este analizat instantaneu și inclus în rezultatele monitorizării.

MONITORIZARE TV

Televiziunea este sursa media cu cea mai mare acoperire. Monitorizarea mediaTRUST acoperă toate buletinele de ştiri difuzate de cele mai importante televiziuni din România.

 Dacă activitățile tale de comunicare implică un public numeros și vrei să vezi cum este reflectată activitatea ta de către televiziuni, atunci monitoizarea noastră este soluția perfectă pentru tine.  Monitorizarea TV acoperă toate buletinele de ştiri. Monitorizăm peste 22 de posturi tv. La cererea ta, putem adăuga orice emisiune difuzată.

Rapiditate
Capturile TV sunt încărcate în platforma mediaTRUST la câteva ore de la difuzare.
Accesabilitate
Platforma este accesibilă 24 de ore din 24, 7 zile din 7, de pe orice dispozitiv și din orice locație cu acces la internet.
Tonul materialului
Specialiștii noștri analizează toate capturile radio și TV și evalueaza impactul apariției brandului monitorizat.

MONITORIZARE RADIO

Asculţi radio? Şi noi, 24 de ore din 24! Monitorizăm 13 posturi de radio naționale.

Monitorizarea radio acoperă toate buletinele de știri și emisiunile posturilor de radio monitorizate de mediaTRUST. La cererea ta putem adăuga orice emisiune difuzată. Rezultatele monitorizării și tonul acestora sunt disponibile în platformă la câteva ore după difuzare.

Cifre de audienţă
La cererea ta, rezultatele monitorizării radio şi TV pot conține și datele de audiență.
Modulul Analitic
Permite o analiză rapidă a rezultatelor activităților de marketing și PR în sursele media monitorizate.
Notificări
Platforma noastră permite definirea de notificări ce presupun semnalarea imediată a materialelor solicitate în funcţie de cuvintele cheie selectate. Rezultatele monitorizării sunt livrate prin e-mail sau SMS.
Testimoniale clienți

Colaborăm cu mediaTRUST de peste 4 ani și suntem foarte mulțumiți de rezultatele obținute în monitorizarea presei, de structura rapoartelor de media primite lunar și de flexibilitatea demonstrată pentru întâmpinarea cerințelor noastre.

Irina Lada
Communication Coordinator for Romania and Bulgaria, Saint-Gobain Poland, Romania, Bulgaria Delegation

Am căutat ani la rând formula ideală de monitorizare. La mediaTRUST am găsit instrumentele, dar mai ales oamenii de care aveam nevoie. Indiferent de situație, am primit întotdeauna suportul și soluțiile, cu o evidentă preocupare pentru client și pentru relația pe termen lung. Nu am simțit că avem de-a face cu oameni care își propun doar profitul, ci cu o echipă pentru care ideea de client service nu este doar o sintagmă.

Raluca Antonescu
General Manager Antonescu PR & Consulting

Să încredințezi serviciul de monitorizare mass media unei companii specializate este, păstrând proporțiile, ca și cum ți-ai subcontracta văzul, auzul sau mirosul. mediaTRUST ne-a convins atat prin nivelul înalt al tehnologiei folosite, cât și, mai ales, prin disponibilitatea echipei.

Traian Traicu
Head of media relations, BRD Groupe Société Générale

Este al doilea an în care am apelat la serviciile de monitorizare mediaTRUST pentru cele două festivaluri internaționale organizate de Teatrul Ion Creangă. Colaborarea a fost una deosebit de eficientă, raportările transmise fiind precise și de calitate. Suntem încântați de profesionalismul echipei, care a venit în întâmpinarea noastră cu soluții personalizate și o vastă experiență în domeniu.

Anca Scurtu
PR Coordinator - Teatrul Ion Creanga

Pentru un eveniment ca TEDxBucharest, cu un conținut bogat, cu o nevoie tot mai mare de acoperire media și o prezență constantă a publicului nostru, monitorizarea în timp real a eforturilor noastre este esențială pentru adaptarea strategiei. mediaTRUST ne oferă această posibilitate, mai mult decât atât, vine în sprijinul nostru cu instrumentele necesare pentru a măsura în mod corespunzător impactul nostru în mass-media. Ei sunt profesioniști adevărați, cu un nivel ridicat de client service și deschidere la idei noi . TEDxBucharest este fericit de parteneriatul de lungă durată cu mediaTRUST!

Marius Andrici
TEDxBucharest - Communications Manager

În calitate de manageri de evenimente și profesioniști în comunicare, ne bazăm pe partenerii din mass media pentru a promova acțiunile întreprinse în folosul clienților și a consumatorilor noștri finali. Având platforma și serviciile potrivite pentru a monitoriza în mod corespunzător toate canalele mass-media pe care le folosim reprezintă un ajutor imens pentru noi. Considerăm că mediaTRUST este lider în furnizarea de monitorizare mass-media pe piața noastră și sunt fericit să lucrez cu astfel de parteneri.

Andrei Dinu
EVENTHEROES - Managing Partner

Într-o eră a supracomunicării, Untold festival nu dorește să rateze nicio conversație, iar mediaTRUST a făcut asta posibil. Festivalul care a schimbat regulile comunicării în România avea nevoie de un partener de nădejde căruia să îi lase în grijă unul din cele mai fierbinți subiecte anului 2015.

Adrian Chereji
Director de Marketing si Comunicare Untold Festival

mediaTRUST știe totul despre media, conform sloganului, iar noi, partenerii lor, aflăm totul despre imaginea proiectelor noastre reflectată în presă. Colaborarea dintre Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc / Romanian Film Promotion și mediaTRUST pentru Gala Premiilor Gopo a revelat interesul mare pe care media îl are asupra evenimentului nostru. În 2014, conform monitorizării realizate de mediaTRUST, evenimentul a beneficiat 2089 de menționări, pe parcursul a 30 de zile. Cu mediaTRUST aflăm cum suntem poziționați în mass media, fapt ce ne ajută foarte mult în relația cu sponsorii, finanțatorii și partenerii noștri.

Ramona Șărbu
Project manager Premiile Gopo

La McDonald’s ne alegem cu atenție partenerii cu care colaborăm. Brandul nostru are o istorie de peste 60 de ani la nivel global și 20 de ani la nivel național, așadar calitatea serviciilor este foarte importantă pentru noi. Din toate aceste motive i-am ales ca parteneri pe cei de la mediaTRUST. Înțeleg perfect cerințele companiei noastre și ne livrează constant servicii peste așteptări.

Ramona Ciocodei – Communication Manager
McDonald’s Romania

mediaTRUST este furnizorul nostru de servicii de monitorizare media în România de 3 ani.
Suntem mai mult decât mulţumiţi de serviciile de monitorizare furnizate.
Noi şi clienţii noştri apreciem livrarea promptă şi calitatea excelentă a datelor.

Klaus Michler
MD, Munich Media Office, Germania

mediaTRUST este partenerul nostru de încredere în fiecare zi. În timpul unui eveniment sau al unei campanii, sau atunci cand este necesar să măsurăm rezultatele muncii noastre, mediaTRUST ne oferă informații în timp real, exacte și documentate. În plus, rapoartele desfășurate sunt adevărate arhive pentru Fundația Principesa Margareta a României.

Ioana Petrea
Director Fundraising & Comunicare, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei

Am decis să colaborăm cu mediaTRUST și ne bucură alegerea pentru calitatea serviciilor și rapiditatea execuției. Serviciul de alerte este foarte util, iar platforma de monitorizare este ușor de utilizat, având posibilitatea unor analize complexe în timp real.

Daniela Șerban
Director IR & PR, Bursa de Valori București

Aveți întrebări? Contactați-ne! +40 21 319 35 52