Media 3600 – crește popularitatea brandului Tău!

Verifică popularitatea brandurilor Tale comparativ cu cea a concurenței!
Evaluează notorietatea lui în social media!
Măsoară efectele comunicării în media și folosește datele actualizate în timp real!
Comandă monitorizare media și folosește modulul gratuit!

 


 

Media 3600 – măsurăm efectele comunicării în toate tipurile de media. Îți oferim un instrument analitic intuitiv care să te ajute în planificarea strategiei de marketing și comunicare și în dezvoltarea brandului. În noul modul analitic, TU alegi brandul pe care dorești să-l analizezi și să-i estimezi notorietatea. Rezultatele sunt generate automat și prezentate în format grafic. Fiecare grafic oferă aces rapid – un click – la sursele datelor, permițându-ți să le vizualizezi pe cele mai relevante sau pe cele care necesită o reacție rapidă

SETĂRI DE VIZUALIZARE

În funcție de preferințele personale poți opta
pentru două variante de afișare ale modului
analitic: fundal negru sau alb.

De asemenea, poți selecta (prin bifarea căsuței prezente în fața catalogului dorit) datele pe care dorești să le analizezi. Modulul analitic îți permite să aranjezi graficele în pagină în ordinea în care dorești. Doar dai click stânga pe numele graficului și îl poziționezi unde dorești, în pagină. Modulul salvează modificările făcute

DEFINEȘTE O ANALIZĂ

Poți schimba oricând tipul de media analizat,
dând click pe imaginea asociată fiecărui tip de media:
social media, portaluri, televiziune, radio, presă scrisă.

Poți alege oricâte branduri dorești să fie analizate, spre exemplu: brandul Tău vs. competitori. Analizarea datelor este presetată pentru ultima lună. Intervalul poate fi setat manual (bifezi datele în calendarul interactiv) sau îl poți preseta: timpul scurs de la ultima logare, o săptămână, o lună, un trimestru. La modificarea selecției, graficele se actualizează automat. Structura monitorizării este afișată în partea de sus a ecranului.

INFOGRAFICE

Compară indicatorii, află noutățile, selectează tipurile
de media, alege brandul dorit și analizează rezultatele
sub forma graficelor interactive

Acum poți face o evaluare rapidă a efectelor comunicării de marketing analizând printre altele: numărul aparițiilor, interacțiunile în social media, tonul, AVE (valoarea echivalentă de publicitate) și reach-ul în toate tipurile de media monitorizate. Fiecare grafic poate fi descărcat în format PDF, JPG, PNG sau SVG. Click pe orice parte a unui grafic pentru a afișa, imediat sub acesta, o listă detaliată și interactivă a publicațiilor sursă. Evaluarea automată a tonului poate fi modificată. Toate schimbările făcute se propagă în baza de date și rămân așa cum le-ai setat.

DISCUȚII

Alătură-te discuțiilor din social media!

Vorbește despre brandul Tău în social media și răspunde nevoilor utilizatorilor de internet. Te poți alătura discuțiilor din social media doar prin click pe câmpul ”Sursă” din dreptul materialului de interes. De aici, poți comenta la postările făcute pe orice cont public. Lățimea coloanelor din lista de materiale se poate adapta în funcție de nevoile tale.

COMANDĂ

Testează gratuit noul Modul Analitic - alege monitorizarea oricărui tip de media și crește popularitatea brandului Tău!

 

Aveți întrebări? Contactați-ne! +40 21 319 35 52