Condițiile contactării administratorului serviciului

1. Serviciul www.mediatrust.ro (denumit în continuare “Serviciu”), permite contactul cu Administratorul serviciului (mediaTRUST) prin intermediul adreselor de e-mail și a formularelor puse la dispoziție în cadrul Serviciului. În cazul în care, în mesajul trimis către Administrator sunt incluse date personale, Administratorul aduce la cunoștință următoarele:
a) mediaTRUST, cu sediul în București este Administrator al datelor dumneavoastră personale. Datele dumneavoastră personale sunt procesate strict în relație cu mesajul pe care l-ați trimis către Administrator, pe mail sau prin intermediul formularelor disponibile în cadrul Serviciului.
b) Numai datele personale puse la dispoziție în mesajele trimise de dumneavoastră vor fi procesate. Mesajul nu trebuie să conțină alte date personale decât cele necesare procesării solicitării dumneavoastră.
c) Datele dumneavoastră personale vor fi șterse în cel mult 30 de zile, de la momentul în care s-a considerat că solicitarea dumneavoastră a fost preluată, cu excepția situațiilor în care există alte motive pentru procesarea datelor personale, cum ar fi, de exemplu, obligația legală a Administratoruui sau viitoarea colaborare între dumneavoastră și Administrator. Puteți solicita, în orice moment, înlăturarea datelor dumneavoastră incluse în corespondența cu Administratorul, prin expedierea unui mesaj la adresa office@mediatrust.ro.
d) Demersurile făcute anterior semnării unui acord cu Administratorul pentru un produs sau serviciu care vă interesează (Articolul 6 §1 punctul b) servește ca bază pentru prelucrarea datelor dumneavoastră personale, în linie cu dispozițiile Rezoluției Parlamentului European și ale Consiliului Uniunii Europene 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor datele cu caracter personal și fluxul liber al acestor date și abrogarea Directivei 95/46 / CEE (rezoluție generală privind protecția datelor cu caracter personal).
e) Dacă scopul prelucrării datelor dumneavoastră personale se modifică pe parcursul corespondenței, Administratorul se angajează să vă informeze despre o astfel de situație.
f) Aveți dreptul:
– să primiți informațiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal (dreptul accesului la date), inclusiv categoriile de date cu caracter personal prelucrate și posibilii destinatari ai datelor,
– să solicitați corectarea datelor personale incorecte sau completare celor incomplete,
– solicitați eliminarea sau limitarea protecției datelor cu caracter personal – cererea va fi acordată dacă cerințele legale pentru solicitare au fost îndeplinite,
– mutați datele personale – primind datele de la Administrator, într-un format care permite migrarea lor către o terță parte,
– depuneți plângere către autoritatea de supraveghere [Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod poștal 010336, București] – în cazul în care se afirmă că datele personale sunt procesate cu încălcarea legii
g) Orice întrebarări, cereri și propuneri legate de procesarea datele cu caracter personal se adresează la office@mediatrust.ro.