Suntem o echipă de peste 40 de specialişti cu experienţă care monitorizează publicaţiile media. Din 1999, căutăm, analizăm și arhivăm informațiile apărute în mass media. Elaborăm rapoarte și analize pentru diferite branduri și companii – află mai multe despre monitorizarea media.


Din 2004 suntem membri ai unei organizaţii internaţionale de elită FIBEP (Federation Internationale des Bureaux d'Extraits de Presse) care cuprinde companii din întreaga lume. În 2014 am devenit membri BRAT (Biroului Român de Audit Transmedia) şi ARMA (Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţelor). Misiunea noastră este să oferim servicii de monitorizare media premium care pot fi adaptate nevoilor specifice fiecărui Client. Şi pentru că ne preocupă satisfacerea Clienţilor, lucrăm continuu la dezvoltarea produselor noastre prin introducerea celor mai inovatoare soluţii. Produsele noastre sunt instrumente utile departamentelor de marketing şi PR. Vei putea măsura eficienţa strategiei de comunicare a companiei tale şi vei câştiga o expertiză care te va ajuta în activităţile tale. Poţi conta întotdeauna pe noi! Nu există cereri imposibile pentru noi. Alătură-te clienţilor noştri mulţumiţi (instituţii, companii, ONG-uri, agenţii PR etc.)

Cum poate monitorizarea media să vină în sprijinul companiei tale?

  • Afacerile înseamnă obiective, acţiuni şi clienţi. Monitorizarea media te va ajuta să cunoşti mai bine mediul de afaceri şi să-ţi protejezi imaginea brand-ului.
  • Vei putea să reacţionezi rapid la orice semn al unei potenţiale crize, protejând reputaţia companiei tale.
  • Vei măsura efectiv rezultatele activităţilor de PR şi vei putea compara rezultatele companiei tale cu cele ale concurenţei.
  • Vei afla care sunt tredurile şi contextul generării lor.
  • O afacere profitabilă presupune să fii la curent cu ultimele noutăţi. Monitorizarea media îţi arată care sunt cele mai importante trenduri din domeniul care te interesează, astfel vei putea planifica eficient activităţile de marketing.
  • Să fii cu un pas înaintea concurenţei presupune să le cunoşti acţiunile - acest lucru ţi-l aduce monitorizarea media.
  • Monitorizarea media îţi oferă o cunoaştere completă a mediilor de interes.
Experți 

Bogdan Apostol

Director General al mediaTRUST România din 2009

Absolvent al Academiei de Studii Economice din București, specializarea Comerț, a dobândit o experiență de peste 15 ani în industria media din România. Cu o bogată expertiză în leadership, negociere, vânzări şi management în domeniul mass media, a reprezentat compania, în calitate de speaker, la o serie de evenimente de business (ex. Fmcg&Retail Marketing Conference). Ariile sale de interes sunt managementul proiectelor și vânzărilor, noile trenduri în monitorizarea media precum și instrumentele de analiză a acestora.

+40 21 319 35 52
George Domnisoru

George Domnisoru

Director Vânzări

Licențiat al Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA, s-a specializat în domeniul vânzărilor, acumulând o experiență de peste 14 ani. Pasionat de vânzări, mass media și monitorizare, a susținut o serie de cursuri în cadrul facultății de Marketing și Comunicare în Afaceri și a coordonat proiectul "Școala de relații publice", in cadrul aceleiasi facultăți. Totodată, este autorul unor articole din revista Forbes și a rubricii “Ce spun ziarele” din Revista Campaign. Din 2013 conduce echipa de vânzări mediaTRUST.

+40 21 319 35 52
Gabriel  Bonciu

Gabriel Bonciu

International Sales & Clients Retention Manager

Absolvent al Academiei de Studii Economice, specialitatea Managementul Firmei, a acumulat peste 11 ani de experiență în piața media din România, în agenții de presă, presă scrisă și monitorizare media, în activități ce presupun gestionarea relației cu clienții și potențialii clienți ai companiilor pentru care a lucrat, în poziții de vânzări și marketing. Ultimii 6 ani au fost dedicați serviciilor de monitorizare media, la mediaTRUST, gestionând relația cu clienții și potențialii clienți ai companiei, interni și externi.

+40 730 096 855

Aveți întrebări? Contactați-ne! +40 21 319 35 52