BLOG MTR

mediaTRUST BLOG

Delia Nan

Jocurile Olimpice de la Rio s-au încheiat în 21 august, iar în perioada 5 - 21 august s-au înregistrat 52.699 de menţiuni în print şi online, referitoare la competiţie, potrivit unui raport publicat de mediaTRUST. În aceeaşi perioadă au fost difuzate/tipărite 6.501 reclame.

Delia Nan

Agenția de monitorizare mediaTRUST a semnat un contract de parteneriat cu agenția de presă News.ro, prin care cele două instituții vor colabora pentru a oferi abonaților servicii integrate.

Delia Nan

Mai sunt doar câteva zile până la UNTOLD, cel mai aşteptat eveniment muzical al verii pentru mulţi dintre noi. Peste 60 de branduri din România şi-au declarat sprijinul pentru festival şi şi-au asociat imaginea cu Untold, dar să vedem care dintre ele au avut cele mai multe reclame difuzate.

Delia Nan

Jocurile Olimpice de vară 2016 se vor desfăşura la Rio de Janeiro, Brazilia, în perioada 5–21 august. Ţara noastră va fi reprezentată de 104 sportivi, iar gimnasta Cătălina Ponor va purta drapelul României la festivitatea de deschidere.

Delia Nan

În orice moment, în mediul online sau offline, cineva poate menţiona brandul tău într-o postare, înregistare video, conversaţie etc. O reacţie întârziată la aceste conversaţii sau, mai rău, lipsa ei poate afecta negativ reputaţia brandului.

Delia Nan

 După cum ați aflat din raportul mediaTRUST, publicat săptămâna trecută, Euro 2016 acesta a înregistrat 12.214 mențiuni în prima săptămână din luna iunie (1 - 8 iunie) și 17.388 de reclame în perioada 20 mai - 8

Delia Nan

Pe 20 mai s-a incheiat cea de-a 69-a ediție a prestigiosului Festival de Film de la Cannes, iar filmele românești selectate în cadrul competiției s-au ridicat la înalțimea așteptărilor.

Pagini

Aveți întrebări? Contactați-ne! +40 21 319 35 52